Pravni uvjeti

Uredništvo portala čine vodeći stručnjaci sa područja reprodukcijske medicine u Republici Hrvatskoj. Sve članke, i kad to nije dodatno naglašeno, napisali su stručnjaci. Cilj nam je povisiti zdravstvenu svijest pacijenata i omogućiti im da sa više informacija sudjeluju u svom liječenju.

Nitko od stručnjaka koji su imenom i prezimenom navedeni na ovim stranicama ne može se proglasiti odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu u svezi sa upotrebom stranica. Informacije koje nađete na ovim stranicama ne zamjenjuju pregled i mišljenje vašeg liječnika, nego su tu radi vaše dodatne edukacije.

Linkovi na druge stranice navedeni su zbog njihove korisnosti, ali za njihovu točnost ne odgovaramo.

Poštujemo vašu privatnost, i nijedan podatak koji eventualno ostavite ili pošaljete neće biti javno objavljen niti distribuiran.

Upotreba članaka objavljenih na stranicama www.neplodnost.hr je dozvoljena u privatne, informativne, znanstvene i/ili edukativne svrhe. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka urednika neplodnost.hr.

Web stranice neplodnost.hr koriste tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku u potpunosti mogla pružiti usluga sa što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju podatke koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke. Prhvaćanjem upotrebe kolačića za neplodnost.hr web stranicu smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, te upoznati s upotrebom kolačića.

Oglašavanje

Poslujemo kao neovisna profitna organizacija, a izvor financiranja dolazi nam isključivo od marketinške promocije različitih subjekata na stranicama. Bilo koji prilog ili tekst koji bi koristio promotivnoj aktivnosti neke tvrtke jasno je naznačen, u skladu sa zakonom. Oglašavanje određenog lijeka ili tvrtke ne znači preporuku upotrebe lijeka ili proizvoda te tvrtke od strane uredništva. Zadržavamo pravo odbijanja određenih oglasa za koje je moguće ili poznato da štete ljudskom zdravlju, ili procijenimo da ne odgovara uređivačkoj politici.

Ovi Uvjeti korištenja su važeći od kolovoza 2018. godine.