Naslovna | PRAVNI UVJETI

Pravni uvjeti

Pravni uvjeti

Uredništvo portala čine vodeći stručnjaci sa područja reprodukcijske medicine u Republici Hrvatskoj. Sve članke, i kad to nije dodatno naglašeno, napisali su stručnjaci. Cilj nam je povisiti zdravstvenu svijest pacijenata i omogućiti im da sa više informacija sudjeluju u svom liječenju.

Nitko od stručnjaka koji su imenom i prezimenom navedeni na ovim stranicama ne može se proglasiti odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu u svezi sa upotrebom stranica. Informacije koje nađete na ovim stranicama ne zamjenjuju pregled i mišljenje vašeg liječnika, nego su tu radi vaše dodatne edukacije.

Linkovi na druge stranice navedeni su zbog njihove korisnosti, ali za njihovu točnost ne odgovaramo.

Poštujemo vašu privatnost, i nijedan podatak koji ostavite u sklopu registracije (ime, prezime, adresa, godina rođenja, prebivalište, broj telefona, e-mail adresa i slično) neće biti javno objavljen niti distribuiran. Registracijom nas ovlašćujete da pitanja i komentare koje ostavite (bez korištenja osobnih podataka) koristimo dalje, u skladu sa zakonom, bez obveze plaćanja naknade.

Upotreba članaka objavljenih na stranicama www.neplodnost.hr je dozvoljena u privatne, informativne, znanstvene i/ili edukativne svrhe.

Oglašavanje

Poslujemo kao neovisna profitna organizacija, a izvor financiranja dolazi nam isključivo od marketinške promocije različitih subjekata na stranicama. Bilo koji prilog ili tekst koji bi koristio promotivnoj aktivnosti neke tvrtke jasno je naznačen, u skladu sa zakonom. Oglašavanje određenog lijeka ili tvrtke ne znači preporuku upotrebe lijeka ili proizvoda te tvrtke od strane uredništva. Zadržavamo pravo odbijanja određenih oglasa za koje je moguće ili poznato da štete ljudskom zdravlju.

Ukoliko ste zainteresirani za oglašavanje na našem portalu, molimo vas da sva pitanja uputite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

| Ispis | E-mail

Pratite nas na facebooku

Brza pretraga