Naslovna
Traži
Pretraži Samo:

Ključna Riječ progesteron

Ukupno rezultata: 45.

Stranica 1 od 3
1. Je li moguća trudnoća nakon kemoterapije?
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
... mU/ml (u folikularnoj fazi je od 3,3-11,3,nalaz je radjen 5-og dana ciklusa); LH 5,80 mU/ml ((2,4-12,6); prolaktin 26,27 ng/ml ( 5,00-25,00); progesteron 0,24 ng/ml (0,0-1,5); 17 beta-estradiol 67,62 ...
Utorak, 15 Listopad 2013
2. Povišeni prolaktin, PCOS i hipotireoza u postupku IVF-a
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
... MPO. POsljednji nalazi su bili slijedeći: 2 dan ciklusa: LH: 7,2 FSH: 4,4 Estrad 128 Testo 1,4 FT 15,2 SHBG 72,5 Prolaktin: 663 i Progesteron 22 dan - 4,2. Liječnik opce ginekologije mi je odmah propisao ...
Utorak, 10 Rujan 2013
3. Rano krvarenje nakon ET-a
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
... fazi ciklusa imam smeđi iscjedak koji traje sve do menstruacije. Progesteron mi je na 21 dan 48nmola/l. Nakon transfera taj iscjedak krene za 3 ili 4 dana. Oko 7-og dana nakon transfera već počne prava ...
Utorak, 28 Svibanj 2013
4. Neuspjeli krioembriotransferi
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
... priprema za FET: posve prirodni ciklus, indukacija ovulacije pa onda ET u prirodnom ciklusu, ili estrogen/progesteronska indukcija. Mada je sve to načelno slično, radi se o nijansama koje znače puno ...
Subota, 05 Siječanj 2013
5. Tri godine neplodnosti
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
... dan ciklusa mi je rađen ultrazvuk i doktor je rekao da su oba jajnika policističnog izgleda, 21 dan ciklusa je rađen progesteron i rezultat je 8.51nmol/L i doktor je rekao da to ne valja iako mi nije ...
Ponedjeljak, 03 Rujan 2012
6. "Zabačena" maternica
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
... ug/dL, Testosteron 4.57 nmol/L, te progesteron (21. dan MC) 53.6 nmol/L. Nalaz gin. pregleda (10.dan MC: uterus u RVF-u, primjerene veličine i ehostrukture, endometrij 7 mm, na lijevom jajniku folikul ...
Utorak, 06 Ožujak 2012
7. PCOS i Duphaston
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
... nimalo ne pomaže. Naime, Duphaston je progesteronski preparat, a progesteron se u ženinom tijelu proizvodi samo i isključivo nakon ovulacije. Dakle, ako vi trebate imati vašu vlastitu ovulaciju dvadesetog ...
Nedjelja, 23 Listopad 2011
8. Progesteron kao pokazatelj ovulacije
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
Pitao/la: sonja27 Poštovani, moj progesteron je na 22 dan ciklusa bio povišen, što je doktor objasnio kako je to pokazatelj da je ovulacije bilo. Zanima me da li to znači da je folikul zaista i prsnuo ...
Petak, 23 Rujan 2011
9. Povišen LH
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
... što odskače od normalnih vrijednosti je zaista povišen LH. To bi moglo upućivati na moguć izostanak ili poremećaj ovulacije. Svakako je potrebno učiniti progesteron od 21 do 23 dana ciklusa i za koji ...
Ponedjeljak, 19 Rujan 2011
10. Progesteron
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
Pitao/la: sonja27 Poštovana, da li povišeni progesteron znači da je ovulacija bila, ili je trenutno, ili će biti? Dali je to sigurni pokazatelj o ovulaciji? Hvala Odgovorila: dr.sc.Romana Dmitrović ...
Utorak, 13 Rujan 2011
11. Hormoni i Duphaston, HSG, trudnoća
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
Pitao/la: pusasu Dobar dan. Moj problem: doktor mi je dao prosli ciklus da pijem duphaston od 13. dana ciklusa 2*1 tabletu narednih 14 dana. Duphaston mi je dao jer je 21. dana ciklusa vrijednost progesterona ...
Utorak, 14 Lipanj 2011
12. Liječenje neplodnosti kod PCOS
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
... normale, 21d.ciklusa progesteron je 2.8. Radili smo spermiogram i pokazao je teratozospermiju: morfologija 13 %. Doktorica u Petrovoj dala mi je terapiju Metformin a 500mg 3x1; duphastone 2x1 tbl od 14-26d ...
Ponedjeljak, 13 Lipanj 2011
13. Tumor hipofize i trudnoća
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
... trudnoću. Rekao je da sačekam jos deset dana pa da onda uradim hormonalni nalaz prolaktina, estrogena i progesterona. Zasto da čekam? Kakvo je Vaše mišljenje, da li ja pošto imam makroadenom trebam ići ...
Nedjelja, 20 Veljača 2011
14. Smanjena funkcija jajnika
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
... pila sam Trisequens 2 mjeseca, nakon čega sam 3. tjedan od zadnje menstruacije napravila nalaz hormona: LH-61,7 FSH-70,8 E2-89,7 progesteron - 0,40 prolaktin 23,9 (na ultrazvuku je endometrij tanak). Koja ...
Utorak, 01 Veljača 2011
15. Duphaston za regulaciju ciklusa
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
... hormonski profil ne pokazuje promjene u smislu PCO-a, treba pogledati da li na  UZV nalazu možda postoji policistični aspekt jajnika. Progesteron je sa 21. danom ciklusa bio nizak, što znači da se ...
Subota, 02 Listopad 2010
16. Neredovite menstruacije
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
... mi sledeci: FSH 6.7, LH 15.7,PROGESTERON 1.5 i PROLAKTIN 555.0. Misljenje doktora je da mi je progesteron anovulatoran. Sta znaci sve ovo? Imam verenika sa kojim pokusavam da zatrudnim, imam redovne odnose, ...
Petak, 01 Listopad 2010
17. Nalaz spermiograma
(Doktori odgovaraju/Pitajte doktora)
... progesteron jer je insuficijencija lutealne faze jedan od zaista rijetkih uzroka neplodnosti. Međutim, kako vi sumnjate u to predlažem da napravite progesteron 21. dana ciklusa. Ukoliko je i on uredan, ...
Srijeda, 29 Rujan 2010
Da li je povišeni progesteron razlog za neuspjeh postupka potpomognute oplodnje u nekih žena već je dugo predmet debata. Da bi odgovorili na ovo pitanje, istraživači iz Valencije su proveli studiju koja ...
Ponedjeljak, 23 Kolovoz 2010
... preparati progesterona (injekcije progesterona, gel, te tablete poput Duphastona i Utrogestana), a da li je tim preparatima potrebno dodati estradiol nije posve jasno. Grupa istraživača iz Ankare objavila ...
Subota, 14 Kolovoz 2010
20. Liječenje endometrioze
(Članci/Endometrioza)
... ne žele zanijeti koriste se oralni kontraceptivi, medroksiprogesteron acetat, agonisti gonadotropin rilizing hormona i još neki lijekovi. Relativno često endometrioza je indikacija za operativni zahvat, ...
Četvrtak, 01 Srpanj 2010
  • «
  •  Početak 
  •  « 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  » 
  •  Kraj 
  • »

Pratite nas na facebooku

Brza pretraga